29. jaanuar 2016

VIDEO: Michael Phelps pakkus korvpallimängul vaatemängulist showd

Phelps enne kardina taha minekut
Kõige aegade edukaim olümpialane, 18-kordne olümpiavõitja, Michael Phelps pakkus Arizona maaülikooli korvpalli mängul publikule midagi sellist, mida ükski ujuja pole ennem teinud, vähemalt mitte nii kuulus ujuja. 

Arizonas toimunud kolledži korvpalli mängul võõrustas koduvõistkond Oregoni tiimi. Teatavasti treenib ka Michael Phelps alates sellest hooajast just Arizonases ning aeg-ajalt käib ta ka vaatamas sealseid korvpalli kohtumisi.

Nimelt oli Oregoni korvpallur Stephen Thompson teeninud kaks vabaviset ning oli peagi minemas neid sooritama. Kuid Arizona fännid on nii vägevad, et vabavisete ajal toovad nad täpselt korvi taha kardina, kust tagant tuleb keegi välja ning üritab vabaviskajat segada, inglise keeles kutsutakse seda "Curtain of distraction".

Seekord hüppas kardina tagant välja ei keegi muu kui Michael Phelps ise - peas ujumismüts, kaelas kuldmedalid ja jalas vaid ujumispüksid. Vastase eksitamine oli lausa nii edukas, et Thompson eksis mõlemal vabaviskel.

Muidugi teenis see intsident publiku poolt kõige suurema aplausi ning kirss tordiks oli Arizona võit Oregoni üle numbritega 86-68.

Naljakat vahenumbrit vaata SIIT:

PÜSIGE LAINEL!