11. jaanuar 2017

VIDEO: Lebron James avaldas mängu jälginud Michael Phelpsile pärast pealtpanekut tunnustust

23-kordne olümpiavõitja ning kõigi aegade edukaim ujuja Michael Phelps naudib elu peale ujumiskarjääri lõppu. Ta käis enda abikaasa Nicole Phelpsiga vaatamas Phoenix Sunsi ja Cleveland Cavaliersi vahelist NBA kohtumist.

Phoenix Suns võõrustas kodus valitsevat NBA meistrit Clevelandi Cavaliersi kelle liidriks on maailma hetke kõige paremaks korvpalluriks tituleeritud Lebron James.

Rios viis kuldmedalit Phelps jälgis mängu esireast ning vaatas kuidas Cavaliers alistas Sunsi seisuga 120-116. Pärast ühte Lebron Jamesi pealtpanekut suunas korvpallur pilgu Phelpsi poole ning tegi austuse märgiks noogutuse. Üks legendaarne sporditegelane avaldas tunnustust teisele legendaarsele sportlasele.

Pärast mängu ütles Phelps ESPN reporteritele, "Võimalus vaadata neid kutte mängimas on alati tore, kuna olümpiamängde ajal käisid nad ka meile kaasa elamas. On lihtsalt suurepärane elamus vaadata neid mängimas." Jamesi noogutuse kohta ütles Phelps vaid seda, et on suurepärane näha kuidas ta platsil tegutseb ja enda võistkonda juhib.

Lebron James ütles mängujärgses intervjuus enda austusavalduse kohta, "Lihtsalt tunnustasin üht kõigi aegade parimat sportlast, nii lihtne see ongi."


PÜSIGE LAINEL!