14. veebruar 2017

Maailmarekordimees Marco Koch sõlmis suure sponsorlepingu Adidasega

Adidas teatas et on sõlminud sponsorlepingu maailmarekordimehe ning maailmameistri Marco Kochiga. Sakslane pürgib edasipidi tippu kandes Adidase kõige innovaatilisemaid tooteid. 

"Ma ootan väga koostööd Adidasega. See bränd mõistab ujujate vajadusi ning nende ujumistooted on mugavad ja kiired," ütles Koch.

Sakslane Marco Koch on valitsev maailmameister lühiraja 100 m- ja 200 m rinnuliujumises. Samuti on ta valitsev maailmameister pikas basseinis 200 m rinnuliujumises. Sellel alal lühirajal hoiab ta enda nimel ka maailmarekordit. 

Uudis Kochi ja Adidase kohta on seda üllatavam kuna Saksamaa Ujumisliit sõlmis hiljuti lepingu Finisiga. Siiski tundis Saksamaa ujumise suurim staar, et ta vajab teistsugust varustust, et pürgida Tokyo olümpiale. Koch hakkab kandma adizero XVI rinnuliujumise jammereid, mis on loodud just rinnuliujujatele. Lisaks pükstele hakkab ujuja kandma Adidas Persistar võistlusprille ja Adidas Silicone 3D ujumismütsi. Mõlemad tooted on hüdrodünaamilise disainiga, mis pakuvad mugavust ja rahulolu mitmel tasandil. 

Lisaks Kochile kannavad Adidast ka teised maailma ujumise suuremad nimed: Kyle Chalmers, Josh Prenot, Michael Andrew, Ben Proud jpt. 

PÜSIGE LAINEL!