1. oktoober 2015

Olümpiavõitja Florent Manaudou sai vigastada ning loobus sõjaväelaste MM-ist

Prantsusmaa sprindikuningas Florent Manaudou

Londoni olümpiamängudel 50 m vabaltujumises kuldmedali võitnud Prantsusmaa sprinter Florent Manaudou on vigastanud enda rannet ning jätab vahele Koreas toimuva sõjaväelaste MM-i kui ka maailmakarika etapi Singapuris.

Manaudou, kes tänavu Kaasanis toimunud MM-il võitis kolm kuldmedalit peab võtma võistluspausi, sest vigastas enda rannet jõusaali treeningul.

Algselt 3-4 oktoobril Sinagapuri MK-etapil võistlema pidanud Prantsusmaa sprinter jätab vahele nii selle võistluse kui ka pärast MK-etappi toimuva pidanud sõjaväelaste MM-i. 

Romain Barnier, kes on Manaudou treener mainis: "Minu hoolealuse ranne on lahases ning järgmised 2-3 nädalat ta treeningul käsi kasutada ei saa."

Novembris on Manaudou plaaninud võistelda Prantsusmaal Compiegne's 13-15 novembrini ning pärast seda Prantsusmaa lühiraja meistrivõistlustel Angersis, mis algavad 19. novembril ning lõppevad 22. kuupäeval. Samuti on maailma hetke parim sprinter minemas Euroopa lühiraja meistrivõistlustele Iisraeli Netanyasse, mis algab 2. detsembril.

PÜSIGE LAINEL!