21. veebruar 2016

Tribuntsov saavutas kolm alavõitu ning juhtis USC järjekordse võiduni

Seliliujuja Ralf Tribuntsov
Lõuna-California ülikooli (USC) eest võistlev Ralf Tribuntsov tegi viimase võistluse enne konverentsi meistrivõistlusi. Eesti koondislane võitis kolm ala ning juhtis USC võiduni Utah'i ülikooli vastu.

21-aastane, Lääne-Virumaalt pärit Ralf Tribuntsov tegi sel hooajal esmakordselt stardi enda põhialal, 100 jardi seliliujumises. Sellel alal talle vastast ei leidunud ning ajaga 47.15 võttis ta kindla alavõidu. Sellel hooajal pole ükski USC ujuja ujunud 100 jardi selili kiiremini kui Tribuntsov.

Samuti võttis ta esmakordselt sel hooajal ette 100 jardi liblikujumise distantsi, kus taaskord oli võit eestlase päralt. Teist aastat USA-s treeniva Tribuntsovi võiduaeg oli 47.79. Võidukas oli ka USC 4x50 jardi kombineeritud teateujumise teatenelik ajaga 1.28.88, mille selili avavahetust ujus just eestlane. 

"Utah'i ujulas on alati raske võidelda, aga meie poisid said ilusti hakkama," ütles USC peatreener Dave Salo. "Ralf tegi ilusti oma töö ära selili- ja liblikujumise distantsidel."

USC ja Utah'i vahelise võistluse võitis eestlase ülikool skooriga 177-123.

Nüüd lähevad võistlused aina tugevamaks ning järgmisena on USC meeskonnal kavas konverentsi meistrivõistlused (PAC-12). "Ujun 100 jardi selili ning 50 ja 100 jardi vabalt, lisaks veel teateujumised," ütles Tribuntsov enda alade kohta milles kavatseb võistelda.

Märtsi lõpus on kavas kõige tähtsamad ülikoolide vahelised võistlused ehk USA üliõpilasmeistrivõistlused. Eelmine aasta saavutas Tribuntsov 100 jardi seliliujumises kõrge 8. koha ning 4x100 jardi vabaltujumises tuldi riigi meistriks.

Kõik tulemused leiad SIIT:

PÜSIGE LAINEL!





This is always a tough venue to compete in but the Trojans did a great job quieting the Utes," USC Coach Dave Salo said. "It was a balanced team effort with big contributions from Steven StumphTim Wynter and Alex Valente with wins. Ralf Tribuntsov again held his own in the fly and back.