28. oktoober 2016

Michael Phelps abiellus salaja juba juunikuus

Kõigi aegade edukaim olümpiasportlane Michael Phelps ja tema kaaslane Nicole Johnson on enda abielu meedia kui ka ujumisfännide eest kiivalt saladuses hoidnud, sest abielulitsentsi järgi laulatati paar juba 13. juunil. 

Enne Rio olümpiamänge ei maininud 23-kordne olümpiavõitja Phelps sõnagi, et tema ja kaaslane Nicole Johnson on abielus. Kuna Phelps tahtis olümpiamängudeks segamatult ning furoori tekitamata valmistuda, siis hoiti kogu tseremoonia suure saladuse all.

Terve suve jooksul on ujumise elav legend Michael Phelps maininud, et pulmad toimuvad aasta lõpus kui olümpiamängudega on saadud ühele poole. Tegelikkuses näitab abielulitsents, et paar laulati 13. juunil nende kodukohas Arizonas. Siiski on sellel aastal toimumas suur pidu kus tähistatakse paari abielu algust. 

Phelps tõmbas Rio mängude järel enda karjäärile joone alla võites pika karjääri jooksul 28 olümpiamängude medalit millest 23 olid kuldsed. Phelpsi ja Johnsoni perekonda sündis selle aasta mais nende esiklaps nimega Boomer Phelps. 

PÜSIGE LAINEL!