22. oktoober 2016

SUPER! Heas hoos olev Tribuntsov ujus ennast USA-s neljal korral esimeseks

Lõuna-California ülikoolis (USC) treeniv ja õppiv 22-aastane Ralf Tribuntsov oli sel hooajal esmakordselt võistlustules enda ülikooli kodubasseinis kus tal õnnestus võidukalt lõpetada neljal korral. 

Kolmandat aastat suure lombi taga treeniv Ralf Tribuntsov ja USC olid vastamisi CSU Bakersfieldi võistkonnaga ning eestlane napsas alavõidu lausal neljal erineval distantsil.

Lääne-Virumaal üles sirgunud Tribuntsov alustas võistlust võiduga 4x50 jardi kombineeritud teateujumises. USC võistkond läbis distantsi ajaga 1.29,55 ning saavutas kindla võidu. Avavahetuses selili ujunud eestlane sai kirja päeva kiireima vaheaja 22.53. Teateujumise võit saavutati ka 4x100 jardi vabaltujumises. Tribuntsov ujus teist vahetust ning sai kirja enda selle hooaja kõige parema vaheaja 44.18

Individuaalselt oli Gunnar Tõnningu ja Siiri Põlluveeri endine hoolealune taas pidurtamatu. Ta saavutas esikoha 100 jardi seliliujumises uue hooaja tippmargiga 47.70. Kolm nädalat tagasi peetud mõõduvõtul näitas stopper aega 48.53. Treeningpükstega ujutud tulemus annab märku sellest, et vorm on minemas aina ülesmäge. Esikoha saavutas Tribuntsov ka enda kõrvalalal 50 jardi vabaltujumises tulemusega 20.65, mis toimus vaid mõned minutid peale seliliujumist. 

USC saavutas CSU Bakersfieldi võistkonna vastu kindla võidu tulemusega 171-97. Võrreldes eelmise aastaga on eestlase ülikool tänavusel hooajal palju tugevam. Olümpia tõttu vaheaasta võtnud Dylan Carter ja Santo Condorelli on tagasi tiimis. Samuti alustab enda viimast aastat NCAA meistrivõistlustel edukalt esinenud Reed Malone. Juurde lisada veel Ralf Tribuntsov ning tänavu esimest aastat USC võistkonnas treenivad noored, siis võib märtsis peetavatel USA üliõpilasmeistrivõistlustel USC teha väga tugeva esituse individuaalselt, võistkondlikult kui ka teateujumistes. 

Ralf Tribuntsov ja USC on taas võistlustules 4.-5. novembril kui kodus võõrustatakse Michael Phelpsi treeneri Bob Bowmani võistkonda Arizona maaülikooli ja päev hiljem madistatakse Arizona ülikooliga.

USC vs CSU Bakersfield tulemused leiad SIIT:

PÜSIGE LAINEL!