14. jaanuar 2018

Ujumisblogis tulekul Noortesarja parimate ujujate tutvustamise nädal

Järgmise nädala esmaspäevast kuni pühapäevani tutvustab Priit Aaviku Ujumisblogi kõikide Noortesarja vanuseklasside parimaid ujujaid. Vaatluse alla tulevad ujujad, kes erinevates vanuseklassides teevad tegusid ning on silma paistnud. Kindlasti ei puudu nimekirjadest ka nö. mustad hobused, kes tihtipeale võistlustel vett segavad.

Seitsme päeva jooksul toob Ujumisblogi 2003 s.a noormeestest kuni 2007 s.a tüdrukuteni välja kaheksa erinevat, kuid meie ujumise tulevikulootusi tutvustavaid artikleid.

Järgmise nädala jooksul heidame pilgu peale ujujatele, kes 5-10 aasta pärast võiksid olla Eesti koondises tipptegijad. Igal ujujal on omad tugevused ja nõrkused, kuid Ujumisblogi proovib koondada kõikide vanuseklasside tipptegijad ühe nädala sisse. 

Kahtlemata väärivad meie noored ujujad rohkem trükimusta kui nad seda alaliidult saavad ja Ujumisblogi keskendub järgmise nädala jooksul just meie homsetele tulevikutegijatele. Esimese kirjatükina tuleb homme vaatuse alla kõige vanemad 2003 s.a noormehed ning tegijaid selles vanuseklassis on küllaga kellega me homme ka lähemalt tuttavamaks saame.

PÜSIGE LAINEL!