24. jaanuar 2018

Zirk teeb aasta esimese võistluse Luksemburgis mitmete olümpiavõitjate kõrval

Euroopa lühiraja meistrivõistluste finalist Kregor Zirk teeb enda aasta esimesed stardid kõrgetasemelisel võistlusel Luksemburgis, kus on kohal ka paljud olümpiavõitjad. Eestlane stardib viiel individuaalsel distantsil.

18-aastane Zirk, kes on aasta esimesed nädalad veetnud treeninglaagris Lõuna-Aafrikas on osalemas 26.-28. jaanuarini toimuval Euro Meet ujumisvõistlusel Luksemburgis.

Zirk on osalemas kõikidel liblikujumise distantsidel (50-100-200) ning 100- ja 200 meetri vabaltujumises. Võistlus on vägagi kõrgetasemeline kus kohale on oodata mitmeid olümpiavõitjad ja maailmameistrid. Kohal on Rio olümpiavõitjad Sarah Sjöström, Katinka Hosszu ja Adam Peaty. Lisaks maailmameistrid James Guy, Marco Koch, Ben Proud ja paljud teised. Kohal on ka Venemaa ujumise hetke säravaim nimi 17-aastane Kliment Kolesnikov. 

Iga ala võitja saab 300 euro suuruse preemia, teise koha saavutanud ujuja 200 eurot ja kolmas 100 eurot. Euroopa rekordite eest käivad korraldajad välja 2000 eurot ning maailmarekordi eest 3000 eurot. 

Võistluste stardinimekirja leiad SIIT:

PÜSIGE LAINEL!