5. aprill 2018

Arena tõi müügile tagasi ühe enda kõige legendaarsema võistlustrikoo uuendatud kujul

Alates aastast 2010 kui keelati ära imetrikood, siis tõi Arena poelettidele võistlustrikoo Powerskin R-Evo, mis oli väga suureks teerajajaks järgmistel aastatel kõikidele ujumisfirmadele. See sama Arena võistlustrikoo oli ujujate seas äärmiselt populaarne ja edukas. 

Nüüd aastal 2018 on Arena taas välja tulnud enda ühe kõige legendaarsema võistlustrikooga, kuid seda uuendatud kujul, mis kannab nime Powerskin R-Evo One. 

Mis teeb uue võistlustrikoo eriliseks on see, et kogu toode on ühest suurest materjalist ning ühe õmblusega mitte nagu teised trikood mis on piltikult öeldes osade kaupa kokku õmmeldud. Tänu puuduvatele lisaõmblustele vähendab see vees takistust ning seljas/jalas istub ta nagu valatult. Uus R-Evo One meenutab Arena Carbon Air toodet, kuid seda võib lugeda tehnoloogia järgmiseks sõnaks. 

Uus R-Evo One sobib eelkõige noorematele ujujatele, sest selle kompressioon ei ole väga tugev ning eelkõige on rõhku pandud mugavusele ja heale liikuvusele vees. Antud toode sobib ideaalselt ka tippujujatele, kes on harjunud ning tunnevad ennast paremini võistlustrikoos, mis ei pigista üleliia. Võrdluses Arena viimase aja ühe kõige populaarsema toote Carbon Flexiga on kompressiooni erinevust tunda suurelt. Ujujad peaksid kahtlemata proovima erinevaid versioone, sest kõikidele ei pruugi sama toode istuda. Arena tugevuseks on eelkõige see, et nad on suutnud turule tuua väga erinevaid võistlustrikood, mille hulgast seda "õiget" on lihtne leida. 

Basseinis on Arena R-Evo One eelkõige väga mugav ning võistlustel on märksõna "mugavus" tihtipeale edu võti. Toode sobib ideaalselt rinnuliujujatele, sest väga tiheda kompressiooniga võistlustrikood ei lase rinnuli jalalööki maksimaalselt teha, et ei tekiks ebamugavust. R-Evo One tagab aga maksimaalse liikuvuse ning ka veealuseid delfiini jalgu tehes pole tunda mingit ebamugavust. Üheks hästi suureks plussiks võib pidada veel võistlustrikoo selga/jalga panemist, mis tänu ühele õmblusele on väga lihtne teha. Võistlustel stressiolukorras on mugavus ning rahulikuks jäämine tähtsal kohal ning R-Evo One suudab seda pakkuda!

Meeste Arena R-Evo One saad osta SIIT:

Naiste Arena R-Evo One saad osta SIIT:

PÜSIGE LAINEL!