20. aprill 2018

SUUR ÜLEVAADE: Vaata kes pääsesid Noortesarjas finaali

Tänavuse hooaja kõik kolm Noortesarja etappi on peetud ning 2. juunil selgitatakse Keila Tervisekeskuses välja selle hooaja parimad. Igal distantsil pääses finaali 8-16 ujujat olenevalt alast. 

Kolme peetud etapiga püstitati lausa 17 uut võistlussarja rekordit. Kõige vanemate tüdrukute seas (2004 s.a) on Laura-Liis Valdmaa püstitanud viis rekordit.

Valdmaa on enda nimele võtnud peaaegu kõik võistlussarja rekordid vanemate tüdrukute seas. Ainult Maria Romanjukile kuuluv 400 m kompleksujumise tippmark püsib veel ning seda on Valdmaal võimalus finaalis üle ujuda. 

Heas hoos on olnud ka 2003 s.a noormehed, kes finaalis lisaks sarja rekorditele ohustavad ka kuni 14. aastaste poiste Eesti rekordeid. Kolmandal etapil alistas vanuseklassi rahvusrekordi Alan Gritsok 400 m kompleksujumises. Lisaks on rekordid selles vanuseklassis õhus veel mitmetel teistel distantsidel. 

Mitu võistlussarja rekordit ujutakse finaaletapil? See selgub 2. juunil kui vabariigi parimad noorujujad kogunevad Keilasse. Finaali koosseisudes võib tulla veel muudatusi (keegi loobub) ning ei ole lõplik. 

Kõik finalistid alade kaupa leiad SIIT:

PÜSIGE LAINEL!