18. juuli 2018

39-kordne Eesti meister Sigrid Sepp hakkab uuel hooajal treenima Hawaii ülikoolis

Eesti koondislane Sigrid Sepp, kes on viimased aasta aega treeninud Austraalias teeb enda karjääris järgmise sammu ning jätkab treeningute ja õpingutega Hawaii ülikoolis. 

20-aastane Sepp on Eesti koondisesse kuulunud 2014. aastast ning osalenud seitsmel täiskasvanute tiitlivõistlusel ning võitnud enda karjääri jooksul 39 Eesti meistrivõistluste kuldmedalit. 

Sepp on püstitanud ka kaheksa Eesti rekordit millest kaks on ujutud individuaalselt, hetkel on tema nimel 50- ja 100 m seliliujumise Eesti juunioride rekordid pikas ja lühikeses basseinis. Eelmise aasta detsembris toimunud Euroopa lühiraja meistrivõistlustel saavutas ta 200 meetri seliliujumises 20. koha. 

Hawaii ülikoolil oli viimaste aastate üks kõige edukamaid hooaegu ning ülikooli ujumisprogramm on tõusuteel. The Rainbow Warrier (naiskonna hüüdnimi - vikerkaare sõdalased) saavutas lõppenud hooajal USA üliõpilasmeistrivõistlustel kokkuvõttes 28. koha ning tuli ülekaalukalt enda konverentsi meistriks. 

Lisaks paljudele võistkonnas olevatele ameeriklastele on Hawaii ülikooli eest ujumas ka sloveenlanna ja soomlanna. Sigridi vanem õde Kätlin Sepp ujus aastatel 2011-2015 Louisana State University ridades. 

PÜSIGE LAINEL!